WordPress

Het begint met jouw online website!

Jouw website met WordPress

Van scratch naar een compleet eigen website. Dat kan, met gebruik van WordPress! Indien je WordPress nog nooit gebruikt hebt, dan kunnen wij je hierbij volledige ondersteuning bieden. Mocht je wel al enige ervaring hebben, maar heb je nog niet alle dingen volledig onder de knie, geen probleem! Onze flexibele helpdesk is er voor jou als jij ons nodig hebt.

Managed WordPress pakketten

Managed WordPress

€ 14,95 
per maand

Managed WordPress Professional

€ 34,95 
per maand

WordPress Webdesign

Wil je dat wij je enkel een handje helpen door de infrastructuur van jouw website op te stellen óf wil je jouw website volledig outsourcen? Beide opties of juist een voor jou passende optie ergens middenin is hier mogelijk. Onze webdesigners staan nu al te springen om van jouw pagina een waar kunstwerk te maken!

Iets met Bomen en Bos?

Laat ons je helpen met het vinden van de weg!

Een website maken is een hele kunst, maar in dit geval moet het ook nog eens passen bij jouw wensen. Ons team is er op getraind hiervoor een passende modus te vinden. Twijfel je tussen de bovenstaande paketten? Laat een van onze medewerkers je dan ondersteunen met het maken van de juiste keuze!

 

Jouw website begint hier!

WordPress

Click and Go!

Kun jij niet wachten met het opzetten van jouw website? Begin dan jouw avontuur via de onderstaande link. Kies het pakket dat voor jou het beste uitkomt en we heten je welkom tot grenzenloze mogelijkheiden van de online-wereld!