Webhosting

Hosting van websites en webshops

Jouw eigen website

Bij het maken van jouw eigen website komt veel kijken. Zo kom jij namelijk voor de keuze te staan of je jouw website laat draaien op een, door ons ingerichte, gemeenschappelijke server of dat je door ons hier een privé server voor laat inrichten. Daarnaast leveren wij op diverse manieren ondersteuning bij het opstellen van jouw website. Hieronder hebben wij alvast enkele pakketten voor je geselecteerd, maar we kunnen deze natuurlijk ook voor jou op maat maken.

Webhosting pakketten

Webhosting Compleet​

€ 3,25 
per maand

Webhosting Maximaal

€ 4,75 
per maand

Webhosting Professional

€ 16,50 
per maand

Veilig en Gerust Hosten!

Bij het hosten van een website komt veel kijken, het opstellen van  jouw ideale pagina bijvoorbeeld, hierover kun je meer lezen onder het kopje WordPress. Maar daarbij wil je natuurlijk niet dat de gegevens van jouw website, online shop of e-mailadres zomaar verloren kunnen gaan. Wij zorgen er voor dat alle data veilig bewaard wordt en dat er van jouw gegevens back-ups beschikbaar zijn.

Hulp nodig?

Wij staan voor je klaar!

Ben jij er niet geheel zeker van welk pakket het beste aansluit op jouw wensen? Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze!

Complete controle over jouw omgeving!

VPS

Virtual Private Server

Wil jij de complete controle behouden over jouw data? Geen shared platform met anderen, maar jouw eigen beveiligde omgeving? Dat kan, met onze Virtual Private Server. Hierbij wordt er speciaal voor jou een server aangemaakt en geniet je data van extra bescherming. Daarnaast is er altijd een medewerker beschikbaar om dit samen naar jouw wensen in te richten. Wil je hier meer over weten? Klik dan op de onderstaande button!