Websitemaker

Gemakkelijk en snel jouw eigen website online

Jouw website in een oogwenk!

Jouw eigen website die voor de hele wereld bereikbaar is! Is dit een van je wensen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Het maken van een website kan op verschillende manieren en kan soms een complexe en tijdrovende klus zijn. Hierbij kunnen wij je op afstand ontzorgen en helpen bij het maken van de voor jou ideale website. Mocht je al enige ervaring hebben met het maken van websites kun je natuurlijk ook gebruik maken van onze flexibele service.

Strakke en professionele designs

Met de websitemaker kun je kiezen uit strakke, door ons voorgeselecteerde, designs. Met behulp van deze designs is het mogelijk binnen een oogwenk een professionele website online te zetten. Zit het gewenste design er niet tussen, kunnen we deze altijd op maat maken.

Hoeveel mogelijkheden heb ik?

Meer dan 200 templates!​

Met het maken van een website kun je kiezen voor de door ons voorgeselecteerde templates. Hier zijn er wel meer dan 200 van beschikbaar. Wil je toch liever een eigen design maken, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. 

Websitemaker pakket

Websitemaker Compleet

€ 5,95 
per maand

Voor wie is de websitemaker?

Voor iedereen met een online idee!

Of je nu een blogpost, persoonlijke webpagina of bedrijfspagina wilt maken. Alles start met een idee dat uiteindelijk omgezet kan worden naar online content. Jouw eigen website kan hierbij het verlengstuk zijn van jezelf of jouw onderneming. Mocht je nadenken over het maken van een website waarvan het onderwerp niet bij ons op de website voorkomt? Laat het ons weten, want de mogelijkheden zijn bijna eindeloos!

Eindeloos veel Plug-ins

De website’s die je bij ons kunt maken worden ondersteund door talloze plugins. Of het nu gaat om handige tools op de website of ondersteuning van mediaplugins zoals Youtube, Instagram, Twitter of Snapchat. Deze plugins kun jij gebruiken voor het creëren van een maximaal bereik voor jouw website.

Diverse mogelijkheden voor jouw website!

Wij zijn er voor je!

Mocht je meer informatie willen over de mogelijkheden voor het bouwen van een website? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen je graag!

 

Wordt gevonden op Google!

De insteek waarbij jouw site verder bovenaan staat!

Een slimme manier voor meer bereik

Het is erg belangrijk dat jouw website makkelijk wordt gevonden op Google, dit kan op diverse manieren. Een daarvan is zelfs gratis. De manier waarop je jouw website opbouwt kan hierin doorslaggevend zijn. Wij helpen je graag met het juist inrichten van je website, zodat deze makkelijker te vinden is voor jouw potentiële klanten.

Jouw eigen blogpagina

Bloggen naar hartenlust

Wil je beginnen met het schrijven van een blog? Het is mogelijk dit te doen op een eigen website. Deze website kun je zo inrichten dat de content die jij schrijft aansluit op het creatieve concept dat jij in je hoofd hebt.