VPS

Je eigen Virtuele Server

Virtual Private Server

Om te beginnen, een virtual private server is een speciaal voor jouw ingerichte omgeving. Hierbij zijn al jouw data gescheiden van de rest en geniet jij van optimale kwaliteit. Het voordeel van een VPS zit hem in de snelheid, betrouwbaarheid en veiligheid. Samen met een van onze collega’s zal er gekeken worden naar hoe we deze omgeving het best naar jouw wensen kunnen inrichten.

VPS pakketten

VPS Basis

€ 19,95 
per maand

VPS Maximaal

€ 29,95 
per maand

VPS Professional

€ 59,95 
per maand

Hulp nodig?

Wij staan voor je klaar!

Het kiezen van een juist pakket voor jouw VPS server is belangrijk. Gelukkig zijn wij flexibel en is het tussentijds mogelijk om het gekozen pakket aan te passen. Weet jij vooraf niet welk pakket voor jou het beste is, laat een van onze collega’s dan contact met je opnemen, dan maken we deze keuze samen!

Een server die aansluit op jouw wensen!

Als professional heb je het pad naar jouw einddoel waarschijnlijk al uitgestippeld en weet jij als geen ander hoe belangrijk jouw data is. Met onze VPS servers van hoge kwaliteit genieten jij en jouw data van onze uitstekende beveiliging. Jouw data wordt gescheiden van de rest bewaard en regelmatig geback-upt. Hierbij bewaar jij de maximale controle en beloven wij een gegarandeerde up-time. Daarnaast krijg jij de beschikking over ons team als je met prangende vragen zit!