E-mail

E-mailen vanuit je eigen domeinnaam

Altijd en overal bereikbaar via je mail

Het kiezen van een goed e-mailadres is erg belangrijk, dit wordt namelijk jouw visitekaartje en communicatiemiddel in de digitale wereld. Daarnaast kan het belangrijk zijn om het e-mailadres direct te laten aansluiten op jouw website. Hierbij kunnen wij er gezamenlijk voor zorgen dat dit adres aansluit op jouw persoonlijke wensen of zakelijke doelgroep. Jouw emailpakket zal worden gebaseerd op aantal gebruikers en de opslaggrootte van de mailbox die jij wenst te gebruiken.

Mocht je achteraf toch teveel of te weinig gebruikers- of opslag hebben gekozen? Dan zetten we dit netjes voor je recht, wel zo eerlijk. 

E-mail pakketten

E-mail only

€ 2,95 
per maand

Hulp nodig?

De beste spamfilters!

Weet je niet zeker welk pakket het beste bij jouw behoeftes past? Een van onze collega’s helpt je graag bij het maken van deze keuze.

De beste spamfilters!

 “Beste Miljoenen Nederlanders”, “Claim hier uw Bitcoins” of “Wij hebben uw wachtwoord gehackt”, het begin van mailtjes waar je nou net niet op zit te wachten als je inbox volstroomt. 

 

Laten wij hier nou ook niet van houden. Door onze geavanceerde spamfilters blijft jouw mailbox waar deze voor bedoeld is, zonder dat er belangrijke mails kwijtraken.