Webshopmaker

Gemakkelijk zelf je webshop maken

Gemakkelijk en snel, jouw eigen webshop online

Wanneer je je wilt richten op online verkopen van diensten of goederen kan een webshop hierbij een passend verlengstuk zijn. Het maken van een webshop kan door middel van het volgen van enkele simpele stappen.

Kies jouw design

De kop van dit bericht geeft de boodschap al enigszins weer. Kies een design die bij de uitstraling van je bedrijf of webshop past. Je kunt hierbij uiteraard kiezen tussen de door ons voorgeselecteerde templates. Zit het gewenste resultaat hier niet tussen, kunnen we de styling van jouw webshop op maat maken.

Weet je niet wat je moet kiezen?

Laat ons je dan helpen met het maken van een keuze!​

Ben je er niet geheel zeker van welk pakket het beste aansluit op jouw wensen? Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze!

 

Websitemaker pakket

Webhosting Professional

€ 14,95 
per maand

Link jouw webshop met Social Media!

Voor het creëren van meer bereik kun je jouw webshop linken met diverse social media accounts. Zodra je de webshop hebt gekoppeld aan de geselecteerde social media accounts kun je hiermee gericht adverteren op deze platforms en zullen de klanten direct op jouw webshop uitkomen.

Wel zo eerlijk!

Jouw winst blijft van jou!

Omdat jij je inzet voor de verkopen van jouw producten of diensten en hier ook de volledige opbrengsten van verdient, brengen wij geen transactiekosten in rekening.

Een duidelijk overzicht van jouw verkopen

Webshop

Betalingen met veel providers

Middels de verkooptool die op iedere webshop is ingebouwd kun je gemakkelijk zien hoeveel verkopen er zijn gedaan. Tevens is jouw webshop met (bijna) iedere gangbare betaalprovider bekend en wordt het zeer gemakkelijk gemaakt voor jouw klant.