Esmero neemt hostingactiviteiten Eazit over!

Eindhoven, 22 februari 2021,

Vanaf 1 januari 2021 heeft Esmero de shared webhosting-activiteiten van Eazit overgenomen. Onder meer AS Hosting, Wat Snel, DoeMee, Netnation en Flexservers komen in het beheer van Esmero.

Esmero is een jong en dynamisch bedrijf, opgericht door Henri Udding, voormalig medewerker van Eazit, en Tom Franssen, IT- en hostingspecialist in hart en nieren. Esmero biedt ondersteuning op design, uitvoering en SEO-vlak en levert daarnaast consultancy op vragen en verzoeken vanuit de klant. Met de overname specialiseert Esmero zich nog verder op het gebied van shared webhosting met als doel een end-to-end-integratie aan de klant te kunnen bieden.

working

Deze overname brengt voor jou als klant geen veranderingen met zich mee waar jij geen baat bij hebt. Esmero’s aandacht voor snelle en persoonlijke service blijft voorop staan en wordt waar nodig zelfs verbeterd. De bekende klantgerichtheid mag je dus van ons blijven verwachten. Verder richt Esmero zich gaan op het uitbreiden van een goede en betrouwbare nieuwe infrastructuur. Dit gaat uiteraard niet ten koste van de bereikbaarheid van de afgenomen diensten.

Bovendien biedt Esmero ook diverse andere diensten aan zoals begeleiding bij het maken van een eigen website via WordPress, Websitemaker, Webshop en Joomla. Naast de vertrouwde diensten van AS Hosting, WatSnel en DoeMee ben je dus ook voor dit aanbod bij ons aan het goede adres!

Wij zijn erg blij met deze uitbreiding en we willen je graag kennis laten maken met onze diensten.

Esmero hecht veel waarde aan het persoonlijk contact met haar klanten en wij houden je dan ook graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze organisatie.

Met vriendelijke groet,

Team Esmero